Ràpid i facilíssim de fer! No cal complicar-se gaire la vida a la cuina, si no es vol, per menjar bé i saludable. No trigaràs ni 10 minuts a fer-ho!
La història d'avui:
La calor d'aquest estiu comença a ser insuportable. Ho pensa però no ho diu. Va fent tot el dia com si a ella no l'afectés. Ahir van voler una espatlla de xai al forn. Tota la cuina era com una sauna i no va dir res. Avui un turbot al forn. Tornem-hi, una altra sauna, però tampoc no ha dit res. Però al vespre, quan han demanat pollastre al forn per a demà ha contestat amb la veu més suau i tranquil·la que ha pogut trobar: feu-lo vosaltres, jo me n'aniré tot el dia a la platja. I s'han quedat amb cara de no entendre res...!
I la recepta:
Tots hem sentit parlar de les propietats que aporta el peix blau i ens han dit del dret i del revés que el salmó conté omega-3 i que vé carregat de vitamines i de minerals. Ei, i a més és molt bo de gust! Doncs, apa, a menjar-ne!
Necessitaràs per a 2 persones:
Per començar:
- Posa una mica de sal als lloms de salmó per tots dos costats.
- Escampa amb generositat les herbes per un sol costat dels lloms de salmó i els enfarines per tot arreu.
- Posa oli a la paella i, quan estigui calentó, hi col·loques els lloms de salmó per la part que no té les herbes.
- Quan s'hagin enrossit per aquest costat, els gires i que s'enrosseixin per l'altra cara. Ei, de seguida estarà fet, no et passis de temps de cocció, que el peix massa cuit és eixarreït, sec!
I ja està fet! Ràpid, eh? Ja veuràs que bo que és!
Truc:
- Quan serveixis els lloms de salmó, rega'ls amb una mica d'oli de la paella. I, si no te n'ha sobrat, els regues amb un rajolí d'oli verge d'olives arbequines. Quedarà més amorós!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada