No necessites ni saber cuinar per fer aquestes postres però ja veuràs com triomfaràs! Au vinga, que és molt fàcil i ràpid preparar-ho!
La història d'avui:
Fa una nit força clara, tot i que hi ha lluna minvant. Júpiter i Saturn es distingeixen perfectament, diu ell. Deixen de mirar al cel i es miren intensament l'una a l'altre, es redescobreixen i, en un segon, passen de ser amics a ser una altra cosa...
I la recepta:
No gastaràs tota la mantega que t'indico, però la quantitat és perquè en tinguis una orientació.
Necessitaràs:
1 placa de pasta de full
3-4 kiwis
50 gr. de mantega
Sucre
- Pela i talla en rodanxes els kiwis. No han de ser ni molt gruixudes ni gaire primes.
- Ara estén la placa de pasta de full ben plana. Talla'n 4 tires d'1 cm. d'ample, aproximadament. La part més gran és la que faràs servir com a base per fer la pasta de full amb kiwi i la pots deixar tal com està o bé fer-la més estreta, al teu gust.
- Amb una forquilla punxa tota la base. Això ho fas perquè no s'infli.
- I ara mulla amb una mica d'aigua cada una de les tires que has tallat. Ho pots fer amb un pinzell de cuina. O amb el dit ben net... I les enganxes a tots quatre costats de la base per fer-ne les vores. Mira't la foto següent.
- Escampa bocinets de mantega per tota la base.
Per acabar:
- Posa-ho al prestatge del mig del forn quan sigui calent a 190º amb ventilació o, si el teu forn no té aire, a 200º amb escalfor dalt i baix. No te'n vagis lluny perquè quan la pasta de full sigui rossa, els individuals ja seran cuits. Seran uns 12-14 minuts, segons el forn. Vigilant, eh? Que la pasta de full té el mal costum de cremar-se!
- Deixa-ho refredar damunt d'una reixeta i nyam!
Truc:
- Ho pots fer amb kiwis groc o amb kiwis verds. Els verds són més vistosos, més bonics, i els grocs són més dolcets. Tu tries!
Un altre dia pots fer:
Individuals de full amb poma fuji, també molt fàcil
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada