Mira quin color més bonic que té aquesta amanida, no trobes? I no trigues ni cinc minuts en preparar-la!
La història d'avui:
Va entrar a l'ermita dins d'un núvol blanc de tul, els ulls lluents i les galtes sonrosades. El pare, visiblement emocionat, l'agafava fort pel braç. Quan van arribar a l'altar, li va fer un petó a ella i es va abraçar al nuvi. Es va aturar un moment per mirar-se a la filla però ella ja no tenia ulls més que per al nuvi...
Va entrar a l'ermita dins d'un núvol blanc de tul, els ulls lluents i les galtes sonrosades. El pare, visiblement emocionat, l'agafava fort pel braç. Quan van arribar a l'altar, li va fer un petó a ella i es va abraçar al nuvi. Es va aturar un moment per mirar-se a la filla però ella ja no tenia ulls més que per al nuvi...
I la recepta:
Aviat s'acabaran les maduixes bones de veritat. Quina llàstima! Però pots aprofitar mentrestant per menjar-te-les de totes maneres. Per què no en l'amanida?
Aviat s'acabaran les maduixes bones de veritat. Quina llàstima! Però pots aprofitar mentrestant per menjar-te-les de totes maneres. Per què no en l'amanida?
Per a dues persones necessitaràs:
Una bossa d'enciams variats, dels que ja vénen rentats
10-12 maduixes
2 cullerades soperes d'oli verge d'olives arbequines
Mitja cullerada sopera de vinagre de Mòdena
1 culleradeta de mel de taronger
Sal al teu gust
Primer fes la vinagreta:
En un bol petit, barreja l'oli, el vinagre, la mel i la sal. Bat-ho enèrgicament amb una forquilla. Tasta-ho per si li falta una mica de sal.
I ara fes l'amanida:
- Posa a cada plat un grapat de fulles d'enciams variats.
- Renta les maduixes a raig d'aixeta i asseca-les amb paper de cuina. Talla-les a quarts i reparteix-los a cada plat.
- Finalment, ruixa l'amanida amb la vinagreta que has preparat.
Trucs:
- Si te la vols endur a la feina, posa els enciams i les maduixes al tàper i la vinagreta en un potet de vidre amb tapa i ruixes l'amanida just en el moment de menjar-te-la.
Un altre dia pots fer:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada