dimecres, 15 de març del 2017

Farcellets de pollastre amb confitura

Et toca fer de cangur d'aquell nebodet que no vol menjar res de res? Prova-ho amb aquests farcellets i ja veuràs el resultat!





La història d'avui:


Fa moviments sincopats, bruscs, amb els bracets i les cames i gira el cap amb força a banda i banda. No hi ha manera de fer-li fotos. És que sóc un robot, assegura convençut, fent una rialleta... I va rodant pel menjador amb la disfressa que li han fet a la guarderia. Darrere seu, tots els altres amb la càmera a la mà. A veure si aconseguim la foto!




I la recepta:

Si compres els pits de pollastre ja filetejats, no tindràs gens de feina. També els pots filetejar tu, si tens un ganivet ben esmolat, però potser no et quedaran tan fins.


Necessitaràs per a 2 persones:

2 pits de pollastre filetejats
100 gr. de confitura de taronja amarga
Sal i pebre negre
Oli verge d'olives arbequines




Per començar:
  • Posa una culleradeta petita de confitura en un extrem del filet de pollastre.
  • I l'enrotlles com si fos un paquet, procurant que quedi tan tapat com puguis de tot arreu. Assegura la tanca amb un escuradents o dos. Ei, no tinguis manies en posar-hi més escuradents, que després es treuen.


  • Posa sal i pebre negre a cada farcellet. Si el teu nebot és molt petit, no hi posis pebre.



Per acabar:
  • Fregeix cada paquet en oli ben calent, mirant que et quedin rossos de tot arreu.


  • Per servir-los, treu-n'hi els escuradents.
  • I ja està! Així de fàcil!



Trucs:
  • Com més fins i més amples siguin els filets de pollastre, més fàcil et resultarà embolicar els farcellets.
  • Amb confitura de llimona també queden molt bons.

Un altre dia pots fer:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada