Et toca fer de cangur d'aquell nebodet que no vol menjar res de res? Prova-ho amb aquests farcellets i ja veuràs el resultat!
La història d'avui:
Fa moviments sincopats, bruscs, amb els bracets i les cames i gira el cap amb força a banda i banda. No hi ha manera de fer-li fotos. És que sóc un robot, assegura convençut, fent una rialleta... I va rodant pel menjador amb la disfressa que li han fet a la guarderia. Darrere seu, tots els altres amb la càmera a la mà. A veure si aconseguim la foto!
I la recepta:
Necessitaràs per a 2 persones:
2 pits de pollastre filetejats
100 gr. de confitura de taronja amarga
Sal i pebre negre
Oli verge d'olives arbequines
Per començar:
- Posa una culleradeta petita de confitura en un extrem del filet de pollastre.
- I l'enrotlles com si fos un paquet, procurant que quedi tan tapat com puguis de tot arreu. Assegura la tanca amb un escuradents o dos. Ei, no tinguis manies en posar-hi més escuradents, que després es treuen.
- Posa sal i pebre negre a cada farcellet. Si el teu nebot és molt petit, no hi posis pebre.
Per acabar:
- Fregeix cada paquet en oli ben calent, mirant que et quedin rossos de tot arreu.
- Per servir-los, treu-n'hi els escuradents.
- I ja està! Així de fàcil!
Trucs:
- Com més fins i més amples siguin els filets de pollastre, més fàcil et resultarà embolicar els farcellets.
- Amb confitura de llimona també queden molt bons.
Un altre dia pots fer:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada