dimecres, 7 de setembre del 2016

Pollastre amb coca cola

Estudiant, Erasmus, single, aquest és el teu plat per triomfar! Només tres ingredients i molt fàcil de fer! No, fàcil, no: facilíssim!





La història d'avui:

Entre classe i classe repassa els apunts en algún racó del passadís amb poca gent. Quan s'acaba la classe no parla amb ningú. Se'n va ràpidament. Algú l'ha vist marxar amb moto. Els nois diuen que és un cretí. Les noies diuen que té els ulls tristos. Un dia la Jenny el va veure servint copes de nit, a un pub. Potser no té els ulls tristos ni és un cretí. Potser només té son i poc temps per estudiar...




I la recepta:

Com és que jo no havia cuinat mai un pollastre amb coca cola, amb el que m'agrada la coca cola? No ho entenc! Però segur que no serà l'última...

Pots fer servir la part del pollastre que més t'agradi. En aquesta ocasió, he utilitzat els quarters del darrere partits per la meitat.


Necessitaràs per a 4 persones:

1 pollastre a trossos
1 sobre de sopa de ceba
1 llauna de Coca-Cola
Sal, pebre negre i pebre vermell
Oli verge d'olives arbequines




Fes-ho així:
  • Renta el pollastre i posa-hi sal, pebre negre i pebre vermell a tots els talls.


  • Sofregeix el pollastre en oli ben calent, fins que sigui ros de fora. Sofregir vol dir fregir superficialment. Ja s'acabarà de coure amb la salsa.


  • Abaixa el foc i escampa pel damunt del pollastre el contingut del sobre de sopa de ceba.


  • I aboca-hi la Coca-Cola. Ei, fàcil, eh?


  • Ara deixa que vagi fent xup-xup, amb la cassola tapada i el foc mig-baix durant uns 20-25 minuts, segons el grossos que siguin els talls. Veus quina escuma fa? Desapareixerà de seguida i el suc s'anirà espessint. Remena-ho de tant en tant.


  • I a quedar com una estrella amb els col·legues!



Truc:
  • Els quarters de darrere del pollastre són més suaus que els quarters del davant, però la part del pit té més tall. Així que escull allò que més t'agradi!

Un altre dia pots fer:












2 comentaris:

  1. He fet aquest pollastre amb la sopa de ceba però amb suc de taroja. Realment bonissim

    ResponElimina