Orada al microones amb carbassó i porro

Necessites 10 minuts de microones per tenir un plat espectacular. Ei, i el peix blanc sempre va molt bé. Proteïnic i fàcil de digerir, especialment fet com aquest!




La història d'avui:

S'ha comprat un cotxe nou, híbrid, que no contamina tant com els de gasolina, explica. Però resulta que té tants automatismes, comparat amb el vell que ha portat molts anys, que li costa de dominar-ho tot. Es passa hores mirant tutorials i fent proves. Quan se'n surt de fer bé alguna cosa, entra a casa orgullós i li diu a la seva dona que el cotxe no se li resistirà... I, a la tarda, tornem-hi amb un altre tutorial!



 

I la recepta:

Necessitaràs:

Una orada grossa o dues de mitjanes
Un porro
Un carbassó
Oli verge d'olives arbequines
Sal




Per començar:
  • Neteja el porro i talla'n a rodanxes la part més blanca. Ei, la part verda no la llencis que la pots aprofitar un altre dia per fer un brou.


  • Pela i talla a rodanxes el carbassó.
  • Col·loca les rodanxes de porro i de carbassó dins de la vaporera, amb un rajolí d'oli i un pessic de sal petit.


  • I posa la vaporera al microones a màxima potència durant 5 minuts.
  • Als 5 minuts mira't les verduretes. Si les verdures encara són una mica dures, doncs torna-les al microones durant un parell de minuts més. Si ja les veus una mica toves, posa-hi els filets d'orada al damunt amb un pessic de sal i un rajolí d'oli.




Per acabar:
  • Torna a posar la vaporera dins del microones, a màxima potència durant 3-4 minuts, segons si l'orada és més petita o més grossa.
  • I ja està! Fàcil, eh?



Truc:
  • Per saber si l'orada és fresca, fixa't que no tingui la mirada trista i que la ratlla daurada que té entre els ulls sigui ben marcada i brillant. 

Un altre dia pots fer:











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada