La història d'avui:
He tingut tant dies la càmera espatllada, sense poder publicar, que ja començava a estar desesperada i tenia mono de fer fotos. Estava contenta de tornar-la a tenir però quan he començat a fer les fotos m'he adonat que, un altre cop, no me l'han reparat bé perquè segueix donant problemes. Em temo que l'hauré de tornar a portar al servei tècnic i ja serà la tercera vegada! No hi ha dret, no me la reparen bé i no vull estar tan de temps sense càmera!
I la recepta:
Et dono les mides per a cada gotet en cullerades. Així que si en fas 5 gotets seran 5 cullerades i si en fas 10, en seran 10. Sí, ja sé que saps multiplicar...
Necessitaràs per a cada gotet:
1 cullerada sopera ben plena de formatge d'untar
1 cullerada sopera de melmelada de tomàquet
Sal i pebre blanc
Per començar:
- En un bol barreja el formatge amb la sal i el pebre blanc. Ei, poca quantitat! N'hi poses una mica, ho remenes i ho tastes. I n'hi vas afegint fins que estigui al teu gust.
- Quan ja ho tinguis al teu gust, reparteix-ne una cullerada sopera ben plena dins de cada gotet.
Per acabar:
- Posa la cullerada sopera de melmelada de tomàquet damunt del formatge, procurant que et quedi ben anivellada.
- Posa-ho a la nevera fins al moment de servir-ho. Quan ho portis a taula, pots guarnir cada gotet amb una fulleta de menta.
- Ei, i ja està! Més fàcil i més ràpid impossible, oi?
Trucs:
- Ho pots fer amb el formatge d'untar que més t'agradi. I el light també hi funciona!
- No ho preparis el dia abans, especialment si fa calor.
Un altre dia pots fer:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada