dimecres, 6 de juliol del 2016

Crema de cafè, com es fa?

Boníssima per farcir pastissos, per guarnir cupcakes i galetes o per menjar-te-la a cullerades! 





La història d'avui:

Tot el temps que ha durat el trajecte amb el tren ha estat parlant pel mòbil, intentant convèncer la seva amiga d'anar juntes de vacances. Totes dues s'han quedat sense parella i la publicitat que li han enviat diu que a l'hotel hi ha festa diària. Quan està a punt de baixar del tren, l'altra ho accepta. No s'ha adonat que la resta de passatgers també sabem a quin hotel aniràn...





I la recepta:

Procura fer una tassa de cafè fort, potent, perquè el gust d'aquest cafè serà el gustet final de la crema de cafè. Pot ser descafeïnat o amb cafeïna, però és important que el sabor t'agradi.


Necessitaràs:

1 tassa de cafè fort
2 cullerades de sucre 
120 ml. de nata líquida per muntar
Un full de gelatina


Fes-ho així:
  • Munta la nata i reserva-la a la nevera fins que la necessitis. És molt fàcil de fer i ràpid, eh? Si no saps com fer-ho, clica aquí que ho veuràs pas a pas. 


  • Posa a hidratar el full de gelatina dins d'un bol ple d'aigua. Pots posar-lo sencer o partit per la meitat, com te sigui més còmode. Depèn de la temperatura ambient però només necessita uns 5-10 minuts per estar ben hidratat.


  • Ara barreja la tassa de cafè amb les 2 cullerades de sucre, remena-ho bé i posa-ho a escalfar al foc.


  • Quan comenci a bullir, apaga el foc, posa-hi el full de gelatina ben escorregut i remena-ho fins que no hi quedi cap grumoll. Deixa-ho refredar una estona.
  • Quan el cafè amb la gelatina s'hagi refredat, l'afegeixes a culleradetes a la nata muntada que tenies a la nevera i ho tornes a batre perquè es barregi tot bé.
  • I ja està! Ja tens la crema de cafè preparada, a punt per fer-la servir!
Fàcil, eh?



Amb la crema de cafè pots fer:

Pastís de cafè, que és d'aquells que triomfen!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada