Maduixes amb moscatell

Això sí que es fa en un pim-pam! Bones, dolces, vermelles, ràpides de fer, que bones que són les maduixes! No hi ha excusa per no menjar-se les maduixes amb moscatell.




I no diuen que la fruita vermella té propietats meravelloses? Que és antioxidant, antiinflamatòria i que té poques calories? Doncs cal aprofitar-ne la temporada, que no és gaire llarga.

A mi m'agraden més les del Maresme perquè són més dolces però, si no en trobes, afegeix una mica més de sucre a les altres i llestos. Això sí, quan les compris tria les que siguin més vermelles.



Necessitaràs per a 4 persones:

600 gr. de maduixes
Mig got de moscatell
Sucre a voluntat


Primer que res:
  • Renta les maduixes a raig d'aixeta i escorre-les.
  • Amb un ganivet esmolat, treu-ne el peduncle verd i repassa per si hi trobessis alguna imperfecció, un cop, etc., que també treuràs.
  • Parteix-les per la meitat, de dalt a baix.




I la part final:

Posa-les en el recipient que utilitzaràs per portar a taula, escampa-hi sucre a voluntat i rega-les amb el mig got de moscatell. Més fàcil impossible, eh? 





I cap a la nevera fins a l'hora de dinar. Fresquetes són molt més bones!




Trucs:
  • Si n'han de menjar els nens, al seu plat no hi posis moscatell. Les maduixes soles, amb només sucre i reposar a la nevera, també són molt bones.
  • Si no saps ben bé quant de sucre posar-hi, ho tens fàcil: tasta'n una i, si et sembla poc dolça, doncs més sucre...

Un altre dia pots fer:










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada