I no diuen que la fruita vermella té propietats meravelloses? Que és antioxidant, antiinflamatòria i que té poques calories? Doncs cal aprofitar-ne la temporada, que no és gaire llarga.
A mi m'agraden més les del Maresme perquè són més dolces però, si no en trobes, afegeix una mica més de sucre a les altres i llestos. Això sí, quan les compris tria les que siguin més vermelles.
Necessitaràs per a 4 persones:
600 gr. de maduixes
Mig got de moscatell
Sucre a voluntat
Sucre a voluntat
Primer que res:
- Renta les maduixes a raig d'aixeta i escorre-les.
- Amb un ganivet esmolat, treu-ne el peduncle verd i repassa per si hi trobessis alguna imperfecció, un cop, etc., que també treuràs.
- Parteix-les per la meitat, de dalt a baix.
I la part final:
Posa-les en el recipient que utilitzaràs per portar a taula, escampa-hi sucre a voluntat i rega-les amb el mig got de moscatell. Més fàcil impossible, eh?
I cap a la nevera fins a l'hora de dinar. Fresquetes són molt més bones!
Trucs:
- Si n'han de menjar els nens, al seu plat no hi posis moscatell. Les maduixes soles, amb només sucre i reposar a la nevera, també són molt bones.
- Si no saps ben bé quant de sucre posar-hi, ho tens fàcil: tasta'n una i, si et sembla poc dolça, doncs més sucre...
Un altre dia pots fer:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada