Ganache de cacau per farcir pastissos

Aquesta ganache és molt fàcil i ràpida de preparar i la pots fer servir per farcir qualsevol pa de pessic o base de pastís que hagis fet. Ai, i és tan bona que sap greu de posar-la tota al pastís i no pots resistir de guardar-te'n una mica per a tu!



La història d'avui:

Ho té ben clar. Diu que de gran vol ser multimilionari però que estudiarà una carrera per no tenir menys estudis que els seus companys. I com et penses fer multimilionari? Doncs em presentaré a un concurs de la tele per a mags joves, el guanyaré i em faré famós... Als onze anys encara tot es veu possible!



I la recepta:

Et dono les mides per farcir un pastís rodó d'uns 18-20 cm de diàmetre, farcit de manera generosa. Ei, però si el teu pastís no és gaire més petit no en rebaixis les quantitats. El que sobri t'ho menges a cullerades...!

Necessitaràs:
200 ml de nata per muntar (la que té un 35% de greix)
15 gr. cacau
30 gr. sucre glace 
Una batedora elèctrica


Per començar:

  • El més important de tot és que la nata sigui ben freda. Per tant, primer que res posa la nata al congelador durant 15 minuts. No et pasis de temps que si es congela no funciona, eh?
  • També t'anirà bé que posis a la nevera el recipient que faràs servir. El sucre glace i el cacau no els hi posis, que no volen humitat.

Per continuar:
  • Aboca tota la nata dins del recipient que tenies a la nevera. I hi afegeixes la meitat del cacau i la meitat del sucre glace fent-ho passar per un sedàs.


  • Ho comences a batre amb la batedora elèctrica fins que comenci a semblar una crema. Ja veuràs que els 2 o 3 primers minuts sembla que no funciona i que, tot d'una, en canvia l'aspecte. Doncs quan canvïi, atura't.

Per acabar:

  • Atura't i afegeix-hi la resta del sucre glace i la resta del cacau, passant-ho per un sedàs com has fet l'altra vegada. I ho continues batent, no gaire temps més, 30 segons o 1 minut. Tampoc no et passis, eh?, que acabaries fent mantega negra.


  • Ei, i ja ho tens fet! Fàcil, oi? Doncs apa, a farcir un pastís!



Truc: 
  • Si, a més de refredar la nata i el recipient, refredes les barnilles de la batedora, encara t'assegures més el resultat final. 


Un altre dia pots fer:











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada