Fàcil, molt fàcil, sense feina, un aperitiu bonic i bo que es fa en un no-res i que és un recurs si se't presenta mitja penya per sorpresa!
La història d'avui:
Quin soroll que fan les obres de l'edifici veí! Han començat amb el ditxós pam-pam-pam dels martells pneumàtics a les 8 del matí i no paren. Que no s'aturen mai a esmorzar o què, aquesta gent? L'altra veïna assenteix, amb cara de resignació, i diu que no sap ni perquè està escombrant. Avui tenen els balcons plens de pols grisa, ahir estaven plens de pols vermellosa i les pobres plantes ja no se sap ni de quin color són...
I la recepta:
El paquet de pasta per fer crestes que necessites (al paquet hi diu "obleas") el trobaràs a qualsevol súper, dins de la nevera on hi tenen les pizzes o les plaques de pasta de full.
Necessitaràs:
1 sobre de pasta per fer crestes
100 gr. de formatge ratllat Emmenthal
18 tomàquets cirerol (també n'hi diuen cherry)
Sal
Un pessic d'orenga
Oli verge d'olives arbequines
Per començar:
- Col·loca les "obleas" a la safata del forn, ben planes, amb el paper amb què venen embolicades.
- O també pots fer servir motllos individuals de tartaleta, com he fet jo avui, sempre amb el paper per evitar que se t'enganxin. Com a tu et vagi millor.
- I hi reparteixes pel damunt un bon pessic de formatge ratllat.
- Al damunt del formatge ratllat hi col·loques 3 meitats de tomàquet cirerol amb un polsim de sal i un pessic d'orenga.
- Reparteix unes gotes d'oli verge d'olives arbequines pel damunt dels tomàquets.
Per acabar:
- Posa les mini-pizzes al forn calent a 200º, escalfor dalt i baix, durant 8-10 minuts o fins que la pasta sigui róssa, això depèn del forn.
- La safata l'has de col·locar una mica més amunt de la meitat del forn. Ei, i no paris de vigilar perquè se't pot cremar en un moment! Quan vegis que la pasta és róssa, ho treus immediatament del forn. I ja està fet!
Truc:
- Hi pots posar el formatge ratllat que més t'agradi, però procura que sigui dels que es desfan amb l'escalfor: emmenthal, mozzarella, cheddar, etc.
Un altre dia pots fer:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada