Mini-pizza de cirerol i formatge

Fàcil, molt fàcil, sense feina, un aperitiu bonic i bo que es fa en un no-res i que és un recurs si se't presenta mitja penya per sorpresa!




La història d'avui:

Quin soroll que fan les obres de l'edifici veí! Han començat amb el ditxós pam-pam-pam dels martells pneumàtics a les 8 del matí i no paren. Que no s'aturen mai a esmorzar o què, aquesta gent? L'altra veïna assenteix, amb cara de resignació, i diu que no sap ni perquè està escombrant. Avui tenen els balcons plens de pols grisa, ahir estaven plens de pols vermellosa i les pobres plantes ja no se sap ni de quin color són... 




I la recepta:

El paquet de pasta per fer crestes que necessites (al paquet hi diu "obleas") el trobaràs a qualsevol súper, dins de la nevera on hi tenen les pizzes o les plaques de pasta de full.

Necessitaràs:

1 sobre de pasta per fer crestes
100 gr. de formatge ratllat Emmenthal
18 tomàquets cirerol (també n'hi diuen cherry)
Sal
Un pessic d'orenga 
Oli verge d'olives arbequines




Per començar:

  • Col·loca les "obleas" a la safata del forn, ben planes, amb el paper amb què venen embolicades. 


  • O també pots fer servir motllos individuals de tartaleta, com he fet jo avui, sempre amb el paper per evitar que se t'enganxin. Com a tu et vagi millor.
  • I hi reparteixes pel damunt un bon pessic de formatge ratllat.


  • Al damunt del formatge ratllat hi col·loques 3 meitats de tomàquet cirerol amb un polsim de sal i un pessic d'orenga.


  • Reparteix unes gotes d'oli verge d'olives arbequines pel damunt dels tomàquets.


Per acabar:

  • Posa les mini-pizzes al forn calent a 200º, escalfor dalt i baix, durant 8-10 minuts o fins que la pasta sigui róssa, això depèn del forn. 
  • La safata l'has de col·locar una mica més amunt de la meitat del forn. Ei, i no paris de vigilar perquè se't pot cremar en un moment! Quan vegis que la pasta és róssa, ho treus immediatament del forn. I ja està fet!



Truc:
  • Hi pots posar el formatge ratllat que més t'agradi, però procura que sigui dels que es desfan amb l'escalfor: emmenthal, mozzarella, cheddar, etc.

Un altre dia pots fer:









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada