Filet de porc amb patates baby

Molt tendre, fàcil i ràpid de fer, bo, econòmic i presentació bonica. Ei, no és una perla però poc se n'hi falta, no trobes?





La història d'avui:

Darrerament no fa més que barallar-se. Ella no ho voldria però de sobte ha vist com se li han enfadat les filles, els veïns i algunes amigues. Se sent qüestionada, malinterpretada i en el punt de mira de gent que mai no hauria imaginat que se li poguéssin posar en contra. Li dol i no ho entèn, diu, perquè ha fet molt per a tothom i no només no li agraeixin sinó que li giren l'esquena i li fan el buit. Repeteix que no ho entèn i mira cap al cel per evitar la caiguda d'una llàgrima.




I la recepta:

Les patates baby o mini es venen crues al detall, crues en bosses que van directament al microones o pelades i bullides en pots de vidre. Per anar depressa, compra les del pot de vidre perquè la meitat de la feina ja està feta, però pots fer servir les que vulguis.


Necessitaràs per a 2 persones:

1 filet de porc
250 gr. de patates baby
Romaní, farigola, 
Pebre negre i pebre vermell
Oli verge d'olives arbequines
25 gr. de mantega
1 gra d'all
Sal




Per començar:


  • Guarda-les en la mateixa paella que has fet servir, tapades, mentre prepares el filet de porc. No cal que les posis a la nevera perquè tindràs fet el filet en un no-res.

I ara faràs el filet de porc:
  • Posa sal, pebre negre, pebre vermell, romaní i farigola al filet sencer i el fas enrossir en una altra paella amb oli ben calent. 
  • Primer l'enrosseixes d'una cara i després de l'altra, però no cal que quedi completament cuit de dintre. Ja es courà del tot en el proper pas, no pateixis.



  • Ara escalfa les patates baby que tenies fetes, en la mateixa paella on les tens guardades. Foc mig-baix, paella destapada.


  • I quan ja siguin calentes, hi afegeixes el filet de porc que havies enrossit junt amb el seu propi suquet que hi ha dins de la paella i mig got d'aigua. Foc mig-baix, paella tapada. Quan comenci a fer xup-xup compta 3 o 4 minuts i ja pots apagar el foc.


  • I ja està! Només et falta tallar a rodanxes el filet i servir-lo junt amb les patates.



Truc:
  • Si no tens romaní i farigola, podries fer servir herbes de Provença o qualsevol altra herba que t'agradi, sempre que facis servir la mateixa en les patates mini i en el filet.

Un altre dia pots fer:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada