dimecres, 29 de maig del 2019

Gotet de kiwi i crema de formatge

Ei, que aquests gotets són molt fàcils i ràpids de fer, eh? Ja saps que el kiwi té moltes vitamines i fibra i a sobre és bo, així que ni t'ho pensis!






La història d'avui:

Sota la seva aparença calmada hi bull una gran curiositat per tot. Pregunta, aprèn, no presumeix de res però amaga una gran humanitat que traspúa amb la seva manera de mirar. Del seu contacte diari amb molta gent n'ha extret una gran dosi d'indulgència cap a les coses menudes del dia a dia. Es mira al seu fill amb ulls tendres i el bebè li somriu...




I la recepta:

Aquests gotets funcionen igualment bé si fas servir el formatge light o normal, així que tu tries!



Necessitaràs per a dos gotets:

3 kiwis
100 gr. de formatge tipus philadelphia
2 cullerades de mel
Daus d'ametlla crocant




Per començar:
  • Pela els kiwis i talla'ls a daus, ni grossos ni petits.


  • Ara posa el formatge en un bol junt amb la mel i ho barreges ben barrejat amb una forquilla. No hi posis tota la mel de cop: primer n'hi poses una culleradeta, ho barreges, ho tastes i després n'hi vas posant més i ho tornes a tastar, fins que sigui al teu gust!



Per continuar:
  • Reparteix en els gotets una capa de dauets de kiwi i al damunt hi fas una capa de crema de formatge amb mel. T'anirà bé una cullereta petita per fer-ho.


  • Torna a posar-hi una altra capa de dauets de kiwi i una cullerada de la crema de formatge i mel al damunt. Això va ràpid, eh?


  • Escampa-hi un pessic d'ametlla crocant pel damunt i posa els gotets a la nevera. Com més fresc, més bo!


I ja està!


Trucs:
  • Al kiwi li costa bastant de posar-se negre encara que estigui tallat. Per tant, ho pots preparar unes hores abans de menjar-t'ho. Hores vol dir poques hores, no dies, eh? Que perdria vitamines i no sé de quin color es tornaria...
  • Si no trobes ametlla crocant, hi pots posar avellanes trencades a bocinets o nous, o qualsevol fruit sec que tinguis per casa.

Un altre dia pots fer:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada