Mira, mira, que bonica que es veu la trena! És genial per compartir a mitja tarda o com a postres després de dinar!
La història d’avui
El
violí solista tocava una melodia dolça. El director movia la batuta amb
moviments precisos, gairebé imperceptibles. Ella, sola com sempre, en aquell
precís instant el va veure amb uns altres ulls: altiu, orgullós, superb. Sempre
viatjant pel món i ella sempre sola a casa. Ja feia temps que donava voltes a
aquesta idea però va ser aleshores que es va adonar que el director només li
tenia reservat el paper d’apèndix en la seva vida, com si fos només un altre
dels seus músics. Seguint un impuls irresistible es va aixecar sense esperar el
final de la peça i se’n va anar de l’Auditori. El violí encara sonava...
I la
recepta:
Ja veuràs que és molt fàcil de fer, si compres la pasta de full feta i el cabell d'àngel de pot.
Necessitaràs:
Una
placa de pasta de full
Un pot
de cabell d’àngel (250 gr.)
Una
culleradeta de sucre
Un ou
petit
Primer que res:
- Estèn la placa de pasta de full ben plana i, amb un ganivet esmolat, fes-li talls en diagonal com veus a la foto. A la part central no hi has de fer cap tall, eh? Si no ho has fet mai, mira com es fa a la recepta de la trena de full amb poma i panses.
- Escampa-hi el cabell d’àngel al centre.
- Ara fes la trena i pinta-la amb l'ou batut amb la cullerada de sucre. Si no tens clar com fer-ho, clica aquí i ho veuràs al post Trena de full amb poma i panses.
I ara
cap al forn:
- Posa la trena al forn a 180º, amb ventilació, durant 20 minuts o fins que vegis la trena completament dorada. Si el teu forn no té aire, necessitaràs uns 30-35 minuts, aproximadament.
- Quan sigui cuita, treu-la del forn i deixa-la refredar damunt d’una reixeta.
- Quan s'hagi refredat, treu-la a taula i ja veuràs que no durarà gaire estona!
Truc:
- La pasta de full té el mal costum de cremar-se amb facilitat. Així que vigila el forn a partir dels 20 minuts de tenir la trena a dintre.
Amb pasta de full també podràs fer:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada