Els nens estimats van decidir dir-n'hi magdadonuts el primer dia que en vaig fer perquè tenen forma de donut i gust de magdalena. Doncs magdadonuts els ha quedat per nom!
La història d'avui:
No ho acaba de veure clar i protesta sorollosament. Vol anar a dormir a casa de l'àvia i el cap de setmana li sembla massa lluny, tant se val què li diguin els seus pares. Plora i reclama que fa molt de temps que no hi va. Mama, podries ajudar?, li diu el pare a l'àvia. Nen, ja saps que a casa de l'àvia hi pots venir sempre que vulguis, respon l'àvia adreçant-se directament al nen. Doncs si que ajudes gaire, mama!!!, sent que li recriminen... I s'ha d'aguantar el riure.
I la recepta:
Recepta de les fàcils, de les que no fallen mai. I si t'ajuden els nens i nenes de casa, rialles assegurades!
- Bat els ous amb el sucre fins que vegis que doblen el seu volum i la barreja queda esponjosa.
- Afegeix-hi el iogurt de llimona i l'oli, tot junt, i torna-ho a batre una mica més.
- Ara hi poses la farina junt amb el llevat, fent-ho passar per un tamís o colador. I ho bats una mica més.
- Doncs ja pots repartir la massa en els motllos i hi escampes pel damunt les estrelletes de sucre i els fideus de xocolata que vulguis, sense exagerar.
- I cap al forn calent, a 200º, escalfor dalt i baix sense ventilació. Els hi tens durant 8 minuts.
- Als 8 minuts punxa'n un amb un escuradents i, si surt sec, treu-los ràpidament del forn. Ei, no badis, o et quedaran eixuts! Si l'escuradents et surt mullat, és que necessiten 1 minutet més de forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada