Pastís de formatge i llet condensada

Ei, un pastís ideal per aquestes tardes de tardor més fresquetesr! Dolç, suau, humit, boníssim per acompanyar un cafè calentó!



Ja hem rebut més de 300.000 visites
Mai no m'ho hauria imaginat quan vaig començar el blog... 
Gràcies per la visita i torna quan vulguis! 



La història d'avui:

La casa està en silenci, però el ventet suau duu a batzegades la música llunyana d'un hotel que s'esforça per distreure als pocs clients que enguany s'hi hostatgen. Tot i que a aquesta hora de la nit a la terrassa hi fa fred, no se'n mou. Necessita prendre decisions importants, potser reorientar el futur immediat. Tots dormen menys ella.



 

I la recepta:

Per fer el pastís de formatge i llet condensada, no cal que hi posis sucre perquè la llet condensada ja és prou dolça per si mateixa.


Necessitaràs:

3 ous grossos
1 iogurt natural
1 pot de llet condensada de 370 gr.
270 gr. crema de formatge (una terrina)
50 gr. de farina





Per començar:
  • Bat els ous molt ben batuts fins que siguin força esponjosos. Ho pots fer a mà amb el batedor de barnilles, però és més còmode fer-ho amb la batedora elèctrica, eh? 


  • Afegeix-hi el iogurt, la llet condensada i ho bats una mica més.


  • Posa-hi el formatge i ho continues batent fins que tot estigui ben integrat.


  • Finalment, hi incorpores la farina, fent-la passar per un sedàs. I ho tornes a batre fins que no t'hi quedi cap grumoll.



Per acabar:
  • Col·loca la massa dins d'un motllo i cap al forn calent, a 170º escalfor dalt i baix, durant 45 minuts o fins que en punxar-lo amb un escuradents, l'escuradents surti sec. Si surt mullat, vol dir que necessita uns minutets més de forn.


  • Espera't que el pastís s'hagi refredat bastant abans de desemmotllar-lo i el deixes refredar del tot damunt d'una reixeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada